Как се прави?

 

 

Уважаеми клиенти, ние изработваме восъчен модел за всяка халка, която произвеждаме – Вие решавате как да изглежда и определяте всички параметри.

Вижте как произвеждаме халки:

 


1. Уточняваме дизайна на халките с клиента – Вие избирате модела, материала, цвета, ширината и дебелината на Вашите халки. Дайте воля на въображението си и можете да сте сигурни, че ще получите точно това, което сте искали. 

2. Ние изработваме модели за всяка халка от бижутерски восък – именно това Ви гарантира високото качество на готовия продукт. След като моделите са готови, Вие можете да ги видите и премерите, и ако са нужни допълнителни корекции, да бъдат направени.

3. Восъчните модели се опаковат в бижутерски гипс и се изпичат за 24 часа на висока температура. Восъкът изгаря и в гипсовия калъп остава кухина с точната форма на Вашите халки. В кухината под високо налягане се налива разтопен метал.

4. Металните отливки се изпилват, шлайфат и полират, камъните се монтират, ако е нужно, се прави родиево покритие. Вашите венчални халки са готови – получавате ги в подходяща опаковка, с три години пълна гаранция и сертификат за качество.