Брачни халки

Ние от DUO Jewellery имаме удоволствието да Ви предложим един различен начин на производство на брачните халки. Ще създадем всяка халка съвместно с Вас, точно според Вашите изисквания. Ние изработваме восъчен модел за всяка халка, която произвеждаме – това Ви дава възможност да определите всички параметри на Вашата халка и Ви гарантира липсата на дефекти. Ние сме убедени във високото качество на нашите изделия и Ви предлагаме три години пълна гаранция. Цените – 23 лв. за изработка на грам 14к злато и 26 лв. за изработка на грам 18к злато. Работим и с материал на клиента на същите цени.

ВИЖТЕ КАК ПРАВИМ ХАЛКИ

Вие можете да създадете сами своите уникални венчални халки в четири лесни стъпки и ние ще изработим за Вас халките, които сами сте създали. Вижте как:

СЪЗДАЙТЕ САМИ СВОИТЕ БРАЧНИ ХАЛКИ

Уважаеми клиенти, ние изработваме брачни халки и по модел на клиента, снимка или просто идея. Можем да Ви предложим диаманти и други естествени камъни с високо качество на много добри цени – попитайте за нашите предложения. В магазина ни можете да видите и готови модели венчални халки, снимките на част от които виждате в сайта ни.

Ние не искаме да сте само наши клиенти, искаме да сте наши приятели! Благодарим Ви за вниманието.